Het bedrijf

Rhododendron kwekerij Jochems is sinds 2007 actief in het kweken van de Rhododendron Ponticum. De kwekerij is gevestigd in Breda. De Rhododendron Ponticum staat ook wel bekent als de Bos Rhododendron. Onze doelstelling is om zo vol mogelijke Rhododendrons te kweken met meer dan drie vertakkingen. Waardoor ze mooi vol en breed worden.

De kwekerij is ongeveer 1,5 hectare groot en bestaat uit 5 tunnels voor de jonge opkweek. Wij verkopen de Rhododendrons met een kluit maar we kweken ook Rhododendrons in potten (C4 & C10).

Hoofdzakelijk verkopen wij de Rhododendron Ponticum (paarse bloesem). Tevens zijn wij sinds 2016 begonnen met het kweken van het type 'Cunningham's White'. Dit is een veredeld type Rhododendron met wit bloesem. 

Omdat u rechtstreeks van de kweker koopt kunnen de prijzen erg scherp blijven.

Mochten er vragen zijn of heeft u interesse in onze Rhododendrons of wilt u Rhododendrons van ons kopen, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De planten worden 2 keer per jaar gekeurd door NAK tuinbouw. Hierdoor kunnen wij onze kwaliteit garanderen. Tevens zijn de planten door deze keuring ook geschikt voor export.